Agenda

Komende activiteiten van Jack Jansen

Agenda

Onderstaand de agenda voor de komende maanden. Mocht er een activiteit bij staan die jouw interesse heeft, mail of bel me dan even. Wil je eerst wat meer informatie, dan kun je voor iedere activiteit een brochure downloaden. Deze Masterclasses kunnen ook in-company worden gegeven.

Ik hoop je te ontmoeten bij één van mijn activiteiten.

Komende activiteiten

23
Apr

Masterclass 'Systemisch werken voor Coaches'

23 april 2019

Wil jij je coachvaardigheden uitbouwen met inzichten uit het systemisch werken, dan is deze masterclass iets voor jou. Je leert in één dag via tafelopstellingen je gesprek te verdiepen waardoor je nog meer effect zult hebben met je cliënten.

Van 10.00 tot 16.30 uur. Download brochure

17
Mei

Masterclass 'Energetische Waarnemingen'

17 mei 2019

Nog 4 plekken beschikbaar. Je kunt leren om het lichaam van je cliënt te ‘lezen’. Deze informatie kun je gebruiken om een verdiepingsslag te maken waardoor het effect bij je cliënt vele malen groter wordt. Eenvoudig aan te leren technieken die vooral door oefening eigen worden.

Van 10.00 tot 16.30 uur. Download brochure

13
Sep

Masterclass 'Systemisch kijken naar Organisaties'

13 september 2019

Nog 8 plekken beschikbaar. Wil jij beter begrijpen hoe organisatie-dynamieken ontstaan, wat ze duidelijk maken en wat jij daarmee kan? Dan is deze masterclass zeker iets voor jou. In 3 dagdelen (13/9, 4/10 en 18/10) verspreid over 7 weken, krijg je op een uiterst praktische manier theorie aangereikt die je meteen kunt gaan toepassen.

Van 12.30 tot 16.30 uur Download brochure

Wat anderen zeggen over mijn masterclasses...

Alien Bondt
manager zorg/ 's Heeren Loo
“In een plezierige omgeving in Nijmegen heb ik 3 middagen mogen deelnemen aan een masterclass “systemisch kijken naar organisaties” van Jack Jansen.
Ik heb kennis gemaakt met oa de theorie van de principes, de ordening, balans en willen overleven. Én vooral ook veel geoefend. Wat bijzonder is het om te ervaren hoe zo’n eenvoudige opstelling gelijk inzicht geeft. Het is wat het is. Niet meer en niet minder.
Mooi om dit te mogen leren begeleiden. Er is een start gemaakt en het smaakt naar meer.
Jack bedankt voor je professionele ondersteuning! ”
Machteld van Ham
interim manager Zorg/van Ham Zorg
“Mijn eerste kennismaking met systemisch kijken tijdens de masterclass heeft me veel gebracht. Anders kijken, lees met respect kijken naar datgene wat er is. Zonder oordeel, zonder last van mijn mening en zonder oplossing.
Jack is een master in creatieve denksporen; hij nodigt uit om je grenzen te verleggen zonder je veiligheid uit het oog te verliezen.
Dank Jack, voor je energie, humor en je kennis.
Drie middagen en ik sta blijer, opener en evenwichtiger in het leven.”
Yvonne Beckers
oprichter-eigenaar/PUUR.NU
“Meesterlijk hoe simpel systemisch werk – en zelfs het begrip Synchroniciteit - wordt in deze Masterclass. Na mijn opleiding bij Instituut Hellinger, gaf de Masterclass 'Systemisch kijken naar Organisaties' van Jack mij het vertrouwen om echt aan te slag te kunnen, mogen en moeten gaan met deze materie. Door het vele oefenen, casussen en systemisch leren zien (en niet dóen 😊), is mijn blik verrijkt. Dank Jack, voor jouw scherpte, enthousiasme en enorme wijsheid!”
Robin Streppel
manager zorg/ 's Heeren Loo
“Als professional in de zorg had ik te maken met familiesystemen, professionele systemen en natuurlijk met wie ik zelf ben. Altijd nieuwsgierig naar wat zich achter taal, lichaamshouding en dat wat we zien schuil gaat. Dieper kijken dan dat wat zich op het eerste gezicht toont. Toen mijn collega mij mee vroeg naar de masterclass van Jack, dacht ik ja dat wil ik ervaren! In de masterclass was veel verschil in ervaring met systemisch werk, maar voor ieder een grote toegevoegde waarde. Jack speelt goed in op de behoefte van elke deelnemer en het oefenen met elkaar geeft direct resultaat in leren.

Jack heeft mij in drie middagen laten ervaren dat systemisch kijken mij inzichten kan opleveren. Mijn leiderschap meer diepgang kan geven en bovenal dat wat er is te aanschouwen. Niet gelijk aan een oplossing te werken en door een systemische aanpak aandacht te hebben voor de ander en jezelf. Soms was de masterclass heftig, kwam het dichtbij en liet het mij nadenken over mijn positie en die van de ander. Wat heb ik te doen? Dat weet ik door deze masterclass. Iets dat ik meeneem in mijn kist voor istrumenten die het leven en mijn werk diepgang geven.”
Marjan Denkers
manager zorg/'s Heeren Loo
“Omdat ik in een lastige casus zit/zat op mijn werk, kwam deze masterclass niet toevallig op mijn pad😊 Ik ben al een poosje bezig om te onderzoeken hoe ik me in systemisch kijken verder kan ontwikkelen en greep deze voor mijn gevoel, in eerste instantie “snuffelstage”, met beide handen aan.
Het heeft me veel meer gebracht dan alleen even “snuffelen” Ik heb mooie stappen kunnen maken in mijn proces in mijn werk maar ook met mijzelf. Ik ben verbaasd dat dit zo snel kan gaan met 3 middagsessies van deze Masterclass! Te meer dat ik ervan overtuigd ben dat ik me hierin verder wil ontwikkelen. Ik durf meer van mezelf te laten zien en heb daarvoor ook steeds meer de juiste woorden om het uit te spreken. Het leven bruist in mij en ik geniet opnieuw volop van het leven. Dank voor je inspiratie, je woorden, je energie. ”